Vilka möjligheter som finns att utöka försäkringsskyddet vid behov

Genom medlemskapet i Svenska Seglarförbundet har klubben automatiskt en klubbförsäkring i Svenska Sjö AB och Föreningsförsäkring Bas genom Riksidrottsförbundet. Försäkringarna ger ett bra grundskydd. Det kan vara klokt att i olika situationer och tillfällen se över försäkringsskyddet och möjligen komplettera. Framförallt om din klubb är lite större eller har särskilt värdefull egendom.

Vi erbjuder genom Svenska Sjö klubben några prisvärda tilläggsförsäkringar för er klubb och tillsammans med vår försäkringspartner prisvärda gruppförsäkringar för er som arbetar i klubben och för era medlemmar.

Tilläggsförsäkringar för klubben

Utökad egendomsförsäkring, nu med möjlighet till fullvärde

Styrelseansvarsförsäkring – 1 962 kr

Utökat ansvar vid lyft – 3 765 kr

Försäkring av klubbens båtar

Om Försäkring av klubbens båtar

Svenska Sjö erbjuder båtförsäkringar med omfattande innehåll även för klubbens egna båtar med flera olika självriskalternativ. Extra förmånligt vid flerbåtsavtal. Alla båtarna blir samlade på ett försäkringsbrev. Enkelt att administrera och förmånliga premier. 100 kr i ersättning till klubben för varje nytecknad båt.

Försäkringens omfattning

Vi erbjuder också några möjliga tilläggsförsäkringar

Har du frågor om Svenska Seglarförbundets medlemsförsäkring av klubbens egna båtar eller vill teckna tilläggsförsäkringar? Välkommen att ringa 010-490 49 00 eller kontakta oss på e-post på info@svenskasjo.se.