Möjligheter för klubben och era medlemmar

Tillsammans med våra försäkringspartners Svenska Sjö och Hajpe erbjuder vi klubben flera olika möjligheter att öka medlemsvärdet och samtidigt tjäna pengar till klubben. Här nedan kan du läsa mer om era möjligheter.

Tillsammans med vår partner Hajpe har vi tagit fram förmånliga gruppförsäkringar för alla medlemmar inom Svenska Seglarförbundet. Vårt försäkringserbjudande kommer efterhand att utvecklas och växa för att passa våra medlemmars behov. Ni som klubb kan öka medlemsnyttan och samtidigt tjäna pengar till klubbens kassa på ett enkelt sätt. Några exempel:

  • Erbjud klubbens medlemmar att teckna förmånliga gruppförsäkringar direkt på er klubbhemsida, vi integrerar Försäkringskollen på er hemsida och ni får en summa för varje försäkrings som tecknas.
  • Erbjud klubbens medlemmar förmånliga gruppförsäkringar i samband med att ni fakturerar medlemsavgiften. Ni kan ge alla medlemmar i klubben en bra försäkring, de får den gratis under en tid, därefter möjlighet att fortsätta med försäkringen. Ni som klubb får en summa per tecknad försäkring.
  • Skapa möjligheter i era kommunikation, på era evenemang och aktiviteter för oss att erbjuda försäkring, tex delta på seglardagar. Varje tecknad försäkring ger en summa pengar till klubben.

Detta är ett enkelt sätt för klubben att få ett ekonomiskt bidrag för varje såld försäkring, år efter år så länge försäkringen är aktiv. Kontakta oss på Hajpe så berättar vi mer, använd formuläret nedan eller kontakta oss på 010-490 49 00.

Vi vill veta mer om hur klubben kan öka sitt medlemsvärde och samtidigt tjäna pengar

Namn

E-post

Telefon

Klubb

Funktion

Annonser, banners och försäkringar på er hemsida

Läs mer om hur du klubben kan tjäna pengar på annonser och banners på Svenska Sjös hemsida: svenskasjo.se/for-batklubbar/